Telefoon

0474 98 80 49

E-mail

info@cimago.be

Openingstijden

Enkel op afspraak: Di-Do 19u15- 21u15 en Za: 9u00-13u00

“my365daysofcolor veranderd naar cimago”

2022 wordt voor mij een nieuw begin met een nieuwe start en met mooie samenwerkingen, vriendschap en doorgroeimogelijkheden. In mijn gezin zijn er grote plannen in het vooruitzicht en onze zoon wordt groter en dan verschiet je soms wel dat de tijd vliegt. Ik ben hen dankbaar voor steun en veel liefde, zonder hen is mijn leven niet compleet.

Na een strubbel jaar met ups en down was het voor mij een emotionele periode. Ik voelde met mijn mijn hoofd job niet meer gelukkig.

Het werd tijd om te veranderen en dat heb ik nu gevonden en mijn bij beroep had een nieuwe opfrissing nodig.

Mijn passie voor kleur en stijl wou ik niet laten gaan, ieder vrouw dat met zichzelf niet goed voelt wil ik uit ervaring met kleur en stijladvies verder helpen.

Ik wil iedereen dat mij bijstond bedanken voor het voorbije jaar, voor steun, vriendschap en coaching in mijn styling job. Dankbaar voor jullie vertrouwen in cimago en dankbaar dat ik vrouwen kon helpen met mijn professioneel advies.

Ik wens iedereen een kleurrijk nieuwjaar met veel liefde en vriendschap.

cimago kleur en stijl is geboren 😊

ci zijn de eerste 2 letters van mijn voornaam en aanéénsluitend met het woord imago.

De K van kleur, E (en), de S van stijl vind je terug in mijn familienaam KESbeeck

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.