Telefoon

0474 98 80 49

E-mail

info@cimago.be

Openingstijden

Enkel op afspraak: Ma-Di-Woe 19u15- 21u15 en Za: 9u00-13u00

Shoppen in je eigen kleerkast en het kost je helemaal niets, hoe doe je dat?

Heb jij geen duidelijk zicht meer in je kleerkast of heb je te weinig geschikte kleding?

Vooraleer je iets voor jezelf gaat aankopen kijk je best uw garderobe seizoensgebonden stap voor stap en of dit werkelijk klopt. Een garderobe planning is een beetje zoals een personal shopping waar uw kleurpalet en jouw stijl en imago een grote rol in spelen.

We kunnen hier ook vaststellen wat jouw obstakels zijn bij een aangaande personal shopping.

Kledingstuk een opknapbeurt nodig

Kledingstukken dat je al heel lang niet meer hebt gedragen zwier je uit uw kleerkast. Maar is dat wel nodig? Samen bekijken we of het kledingstuk een opknapbeurt nodig heeft, past het nog bij uw lichaam, is de kwaliteit nog in orde en op welke manier kan je combineren. Toch maar niets, dan doneren we het aan spullenhulp of zet je het op 2dehands en kan je er een centje aan verdienen! Recycleren en milieubewust zijn is belangrijk.

Investeren in kledingstukken

We kijken samen in wat je beter wel kan investeren in bepaalde kledingstukken dat je minder terugvind in je kleerkast.

Sorteren en combineren

Hebben we alles gesorteerd dan is de volgende stap hoe je alles op een andere manier kan combineren, nieuwe outfits samenstellen.

Kleurpallet en stijlwijzer hanteren

Afstemmen naar je levensstijl zakelijk, vrije tijd, andere gelegenheden. Tijdens het bekijken van je garderobe hanteren we jouw persoonlijke kleurenpallet en je stijlwijzer. Uw accessoires komen ook aan bod want dat maakt het plaatje compleet.

Milieubewuster en besparen

Naar het einde toe heb je geshopt in je eigen kleerkast en weet je wat er ontbreekt en je gaat niet meer impulsief iets kopen en nadien op de hoop gooien. Milieubewuster worden en besparing van je centen is in deze tijden een belangrijk punt. Daarom is het belangrijk om te investeren in jezelf!

Voor een herstelling aan jouw kledingstuk, hiermee kan ik u van dienst zijn.

Wens je graag na een garderobe planning hulp tijdens het shoppen dan sta ik voor je klaar tijdens een personal shopping.

Weet je uw kleur en stijltype nog niet dan raad ik je aan om eerst te kiezen voor een kleuranalyse en stijladvies vooraleer we uw garderobe onder de loep nemen!

Garderobeplanning 65€/u excl. km vergoeding

Wil je graag een afspraak maken of meer informatie nodig?

Neem zeker contact met me op en we bekijken samen wat ik voor je kan doen.

Klik op contact en vul een contactformulier in.